Lippujen palauttaminen / COVID19 info

LIPUT JA KORONA

Tapahtuman pääsylippu on mahdollista palauttaa ainoastaan, mikäli olet altistumisen seurauksena asetettu terveysviranomaisen toimesta karanteeniin ja karaneeniaika käsittää Aura Festin tai sinulla on positiivinen koronavirustartunta joka on aktiivinen Aura Fest- viikonlopun aikana. Tässä tapauksessa olethan sähköpostitse yhteydessä info@aurafest.fi. Liitä mukaan pääsylippusi sekä viranomaisten todiste karanteenista/koronasta. Vastaamme kaikille mahdollisimman pian!

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ

Tapahtuman järjestäjällä on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä ja toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi on otettu käyttöön. Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelmien mukaisesti. Tapahtuman toteutusta on muokattu vastaamaan viranomaisten ohjeistusta.

Tapahtumassa toteutetaan 13.-14.8.2021 jo viime kesänä 2020 hyväksi havaittuja käytänteitä. Tapahtuma-alueelle sijoitetaan mm. 6000 tuoli- ja pöytäpaikkaa.Tapahtumassa on myös pöytiintarjoilua sekä runsaasti myyntipisteitä, jotta jonottamiselta tapahtumassa vältytään. Koko henkilökunnalla ja asiakaspalvelutehtävissä työskentelevillä on Aura Fest tapahtumassa maskipakko ja asiakkailla erittäin vahva maskisuositus.

Tapahtuman toteutuksen suunnitelmia turvallisuuden osalta koontina:
-Juontajat muistuttavat asiakkaita turvaväleistä koko tapahtuman ajan
-Tiedotamme tapahtumassa olevilla suurilla opastekylteillä asiakkaita toimenpiteistä ja turvavälien säilyttämisestä.
-Lippuja tapahtumaan myydään rajoitetusti alle 50% alueen kokonaiskapasiteetista.
-Tapahtuma-alueella on runsaasti tilaa n. 20 000m2 eli asiakkailla on mahdollisuus säilyttää turvavälit muihin asiakkaisiin.
-Tapahtuman porteilta saa veloituksetta kasvomaskeja käyttöön.
-Aluetta siivoaa koulutettu siivoustiimi joka siistii kaikki kosketuspinnat vähintään tunnin välein. Tapahtumapäivien välissä pesemme alueen kosketuspinnat.
-Alueella on runsaasti käsienpesupisteitä.
-Alueella on runsaasti käsidesipisteitä.
-Alueella on yli 5000 istumapaikkaa pöydän äärellä eli jokaiselle asiakkaalle riittää paikkoja.
-Alueella on runsaasti palvelupisteitä, jottei jonoja pääsisi syntymään.
-Alueella on myös kiertäviä myyjiä, joten ostoksia voi tehdä myös omalta paikaltaan jotta turhalta liikehdinnältä vältytään.
-Lavalla on isot screenit ja keikkoja on mahdollista katsoa taaempaakin istuen omalla paikallaan.

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.