Valitse sivu

INFO

KIELLETYT ESINEET

 • Lasipullot ja tölkit
 • Omat eväät/ruuat
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

SALLITUT ESINEET

 • Tyhjä, läpinäkyvä muovipullo max 0,5L
  Alueelta löytyy vesipiste jossa oman pullon voi täyttää.

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan saavuttaessa suoritetaan ikärajavalvontaa. Varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi tapahtumaan.

TAPAHTUMA-ALUE JA SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19. Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan myöhemmin.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!
Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

 LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat (puhelimet, lompakot, avaimet) toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen. Muista löytötavaroista voit olla yhteydessä sähköpostitse: info@aurafest.fi

TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN

Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.

AURA FESTIN ARVOT

Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Meille Aura Festeillä tasa-arvoisuus on tärkeää ja haluammekin toivottaa teidät kaikki tasa-arvoisen tervetulleeksi sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai muista tekijöistä riippumatta Aura Festeille!

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on puistomainen ja koostuu hiekkakentästä sekä nurmialueista. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Alueelta löytyy korotettu katsomo sekä INVA-WC liikkumisrajoitteisille asiakkaille.

ENSIAPU JA TURVALLISUUS

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

 • Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.
 • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! 

Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT.

Tapahtumamme toteutussuunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten sekä turvallisuusorganisaatiomme kanssa, jotta tapahtumamme olisi sinulle mahdollisimman toimiva ja turvallinen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. 

TALKOOTYÖT

Valitettavasti yksityishenkilöiden ei ole mahdollista päästä talkoilemaan Aura Festiin vuonna 2022. Mikäli joukkueesi kaipaa varainkeruu talkootöitä, niin olethan yhteydessä info@aurafest.fi