INFO

Tapahtuma on K18

AURA FESTIN ARVOT

Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Meille Aura Festeillä tasa-arvoisuus on tärkeää ja haluammekin toivottaa teidät kaikki tasa-arvoisen tervetulleeksi sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai muista tekijöistä riippumatta Aura Festeille!

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan saavuttaessa suoritetaan ikärajavalvontaa. Varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi tapahtumaan.

TAPAHTUMAN AUKIOLOAJAT

13.-14.8.2021

KIELLETYT ESINEET

 • Lasipullot ja tölkit. Tyhjät muoviset vesipullot sallittuja
  -> alueelta löytyy vesipiste
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Omat eväät
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Retkituolit
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaiset valokuvaus- tai videointivälineet ovat kielletty. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja.
  -> Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta.

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta!
Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

 

LIPPU RANNEKKEEKSI

Tavallisia pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Tavallisilla pääsylipuilla sisäänpääsy tapahtuma-alueelle vain kerran päivässä lipun viivakoodilla.

Ainoastaan VIP-lipulla saat rannekkeen, jolla pääsee kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle. VIP-lippuja myynnissä rajattu erä.

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

TURVALLISUUS

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

 • Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.
 • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Järjetyksevalvonnan ja turvallisuuspalvelut Aura Festissä toteuttaa X-Sec.

TALKOOTYÖT

Valitettavasti yksityishenkilöiden ei ole mahdollista päästä talkoilemaan Aura Festiin vuonna 2021. Mikäli joukkueesi kaipaa varainkeruu talkootöitä, niin olethan yhteydessä info@aurafest.fi 

SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!
Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

JATKOT

Aura Fest ei lopu vaikka festivaalialue hiljeneekin yöksi! Molempina päivinä on vielä tiedossa mahtavat jatkobileet Turun yössä. Jatkoista tiedoitetaan myöhemmin lisää!

Muistathan! VIP -lippuihin sisältyy ilmainen sisäänpääsy jatkoille!