Info

Ohjeita ja vinkkejä Aura Festiin saapuville

Kupittaanpuisto soveltuu Aura Festille erinomaisesti sen tarjoaman upean puistoympäristön ja läheisten palveluiden ansiosta. Alueella järjestetään myös muita tapahtumia kesän aikana. Festivaalialueen valinnalla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille maksimaalisen viihtyvyyden ja myös oheispalveluihin pystytään panostamaan entistäkin enemmän. Artistikattaus on tänä vuonna hyvin laadukas ja mukana on myös kiinnostavia kansainvälisiä tähtiä. Aura Fest on ennenkaikkea kävijäystävällinen ja viihdyttävä kaupunkifestivaali.
-Tommi Mäki, promoottori / Aura Fest 2017

Alue ja saapuminen

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.
Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Festivaalin portit avoinna seuraavasti:
Perjantaina 11.8 klo 15.00 – 02.00
Lauantaina 12.8 klo 13.00 – 02.00

Aluekartta (klikkaa kuva suuremmaksi)
Ikäraja

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.

Alle 7-vuotiaat pääsevät Aura Festiin ilmaiseksi maksavan huoltajan seurassa.

Esteettömyys

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan, mikäli sellaiselle on oikeasti tarve. Festivaalialue on puistomainen ja koostuu hiekkakentästä sekä nurmialueista. Alueelta löytyy myös inva-wc.

Ennakkolipun vaihto rannekkeeksi
Varattuja lippuja ei voi noutaa tai vaihtaa rannekkeeksi kaverin puolesta. Lippu ja ranneke ovat henkilökohtaisia.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Vaihda lippusi rannekkeeksi ennakkoon ja nopeutat omaa sekä muiden sisäänpääsyä Aura Festiin.

Ranneke on henkilökohtainen, myöskään 2-päivän ranneketta EI VOI vaihtaa toiselle henkilölle toisen päivän ajaksi. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin. Portilla ranneketarkastus.

HUOM! Lauantain päiväliput vaihdetaan rannekkeeksi AINOASTAAN festivaalin portilla lauantaina klo 12.00 alkaen. Kaikki muut lipputyypit on mahdollista vaihtaa rannekkeeksi ennakkovaihtopisteessä.

Aura Fest -ennakkolipunvaihtopiste sijaitsee Sokos Hotel Hamburger Börsin aulatilassa osoitteessa Kauppiaskatu 6, 20100 Turku. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeella voit kulkea vapaasti festivaalialueelle ja pois, niin monta kertaa päivän aikana kuin haluat.

Ennakkolippujen vaihtopiste Börsissä on avoinna seuraavasti:

Torstai 10.8 klo 12.00 – 20.00 (vaihdetaan vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)
Perjantai 11.8 klo 10.00 -14.00 (vaihdetaan vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)

Tapahtuman portilla ennakkolippujen vaihtopiste / narikka on avoinna seuraavasti:
Perjantaina 11.8 klo 14.00-02.30 (vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)
Lauantaina 12.8 klo 12.00 – 02.30 (lauantai liput + VIP-liput)

Festvaalin portit avoinna seuraavasti:
Perjantaina 11.8 klo 15.00 – 02.00
Lauantaina 12.8 klo 13.00 – 02.00

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

Kielletyt asiat - ÄLÄ tuo näitä festarialueelle
 • Pullot / tölkit / kaikki nesteet
  HUOM! MYÖS KAIKKI AVAAMATTOMAT PULLOT KIELLETTY!
  Vain tyhjä vesipullo sallitaan, alueella on vesipiste.
 • Alkoholi / päihteet
 • Myös omat eväät on kielletty festivaalialueen sisällä – alueelta löytyy todella monipuolinen ruokamaailma nujertamaan kovimmankin nälän.
 • Teräaseet, pesäpallomailat, kovat esineet ja muut tavarat, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
 • Räjähteet, ilotuliteet
 • Retkituolit
 • Sateenvarjot
 • Lemmikit (merkityt opaskoirat sallitaan)
 • Ammattimaiset valokuvaus- tai videointivälineet
  Kännykkäkamerat ja normaalit digikamerat sallittuja, sekä järjestelmäkamerat ilman lisäputkia ja jalustoja!
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikkapalvelu, jonne voi jättää ylimääräiset tavarat. Myös narikassa käynti on maksullinen.
Narikka

Sisäänkäynnin läheisyydessä porttien ulkopuolella on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

Koska kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, pääset rannekkeella kulkemaan vapaasti festivaalialueelta ulos ja takaisin sisään rannekkeen voimassaolo-ajan, joten narikassa festivaalin aikana käyminen onnistuu.

Ensiapu

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.

Maksuvälineet

Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen! Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia tai rahannosto mahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Kupittaan K-Citymarketilta ja Turun keskustasta. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät pankkikortit, kuten Visa sekä myös Visa Electron.

Juoma ja ruoka

Alueella on runsaasti erilaisia myyntipisteitä. Nälkäisiä vierailijoita varten paikalla on lisäksi monipuolinen ruokamaailma, josta voi tankata energiaa. Festivaali-alueeltamme löytyy myös laaja, erikseen rajattu K18 anniskelualue.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

Pin It on Pinterest

Share This