Info

Ohjeita ja vinkkejä Aura Festiin saapuville

Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan myöhemmin!

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Tapahtuman porttien aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Sisäänkäynnin läheisyydessä porttien ulkopuolella on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Lippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus.

Lippu vaihdetaan rannekkeeksi viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

Lipun voi myös vaihtaa ennakkoon Turussa:
KE 7.8. klo 15-20
TO 8.8. klo 14-20
Vaihtopaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.

Alle 7-vuotiaat pääsevät Aura Festiin ilmaiseksi maksavan huoltajan seurassa.

ÄLÄ TUO NÄITÄ ESINEITÄ FESTIVAALIALUEELLE!
 • Pullot, tölkit ja kaikenlainen neste on kielletty! Tyhjät muoviset vesipullot sallittuja, alueelta löytyy vesipiste.
 • Alkoholi ja päihteet
 • Teräaseet, ja suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Lemmikkejä – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Retkituolit
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja.
  • Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta.

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäynnin yhteydessä on narikkapalvelu, johon voi jättää ylimääräiset tavarat turvallisesti säilytykseen.

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Järjetyksevalvonnan ja turvallisuuspalvelut Aura Festissä toteuttaa X-Sec.

 • Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.
 • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Festivaalialue on puistomainen ja koostuu hiekkakentästä sekä nurmialueista. Alueelta löytyy inva-wc.

Alueella on runsaasti erilaisia myyntipisteitä. Nälkäisiä vierailijoita varten paikalla on lisäksi monipuolinen ruokamaailma, josta voi tankata energiaa. Festivaali-alueeltamme löytyy myös laaja, erikseen rajattu K18 anniskelualue.

Ruokamaailmassa mukana tänä vuonna:

Taste of Mexico Food Truck
Tarjolla täytettyjä tortilloja ja nachoja kasvis-, liha- ja kanatäytteillä. Food Truckista on myös mahdollista saada täysin vegaaniset tortillat ja nacholautaset!

Pimp My Fries Food Truck
Tarjolla erilaisia ”tuunattuja” ranusettejä vegaanisella Härkiksellä tai kanalla. Varianssia ja lisämakua luodaan erilaisilla vegaanisesta majoneesista tehtävillä dipeillä.

The Grill
Perinteistä festariruokaa: makkaraperunoita, kebabeja, kana-annoksia ja muikkuja talon kastikkeilla!

Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen! Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia tai rahannosto mahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Kupittaan K-Citymarketilta ja Turun keskustasta. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät pankkikortit, kuten Visa sekä myös Visa Electron.

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

Aura Fest on kaupunkifestivaali, joten meillä ei ole omaa leirintäaluetta. Lisätietoa Aura Festin aikaisesta majoittumisesta saat täältä!

Aura Fest ei lopu vaikka festivaalialue hiljeneekin yöksi! Molempina päivinä on vielä tiedossa mahtavat jatkobileet Turun yössä. Jatkojen artistit julkaistaan ja liput tulevat myyntiin kesällä 2019.

 

Muistathan! VIP -lippuihin sisältyy ilmainen sisäänpääsy jatkoille!

Haku Aura Festin talkoolaiseksi on nyt käynnissä!
Lisätietoa ja hakemuslomake löytyy täältä!

 

 • Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (lippu.fi) jotta vältyt huijauksilta! Aura Fest ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.
 • Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista tai rannekkeista. Aura Festin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.
 • Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.
 • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.
 • Sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

Aura Fest juhlitaan Kupittaanpuistossa elokuussa 2019 jo yhdeksännen kerran!

 

Paikkansa Turun tapahtumakesässä menneinä vuosina ottanut Aura Fest tulee kesällä 2019 jälleen suurempana ja näyttävämpänä kuin koskaan! Kesällä lavalle nousevat Suomen kovimmat rap, hiphop sekä pop artistit sekä kuumimmat elektronisen musiikin ammattilaiset.

 

Järjestyksessään jo yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan tulevana kesänä 9.-10.8.2019 tuttuun tapaan Turun Kupittaanpuistossa.

 

Tapahtuman järjestäjä on tänäkin vuonna nuorekas mutta jo rautaisen osaamisen ja kokemuksen omaava tapahtumayhtiö Nordic Live Productions Oy.

Pin It on Pinterest

Share This