INFO

Ohjeita ja vinkkejä Aura Festiin saapuville

AURA FESTIN ARVOT

Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Meille Aura Festeillä tasa-arvoisuus on tärkeää ja haluammekin toivottaa teidät kaikki tasa-arvoisen tervetulleeksi sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai muista tekijöistä riippumatta Aura Festeille!

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

TAPAHTUMAN AUKIOLOAJAT

Lauantai 1.8. klo 14 – 02
Sunnuntai 2.8. klo 13 – 00

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Järjestyksenvalvojat seuraavat ettei narikasta tuoda festivaalialueelle mitään kiellettyjä esineitä.

KIELLETYT ESINEET

 • Lasipullot ja tölkit. Tyhjät muoviset vesipullot sallittuja
  -> alueelta löytyy vesipiste
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Retkituolit
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja.
  -> Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta, tästä.

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta!
Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

 

SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!
Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

IKÄRAJA

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Suositusikärjamme on kuitenkin K13.
Alle 7-vuotiaat pääsevät Aura Festiin ilmaiseksi maksavan huoltajan seurassa.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

TALKOOTYÖT

Valitettavasti Aura Festiin ei ole mahdollista päästä talkoilemaan vuonna 2020.

JATKOT

Aura Fest ei lopu vaikka festivaalialue hiljeneekin yöksi! Molempina päivinä on vielä tiedossa mahtavat jatkobileet Turun yössä. Jatkoista tiedoitetaan myöhemmin lisää!

Muistathan! VIP -lippuihin sisältyy ilmainen sisäänpääsy jatkoille!

TURVALLISUUS

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Järjetyksevalvonnan ja turvallisuuspalvelut Aura Festissä toteuttaa X-Sec.

 • Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.
 • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

LIPPU RANNEKKEEKSI

Osana turvajärjestelyitä kesän 2020 festivaalissa lippuja EI vaihdeta rannekkeiksi. Lipulla pääsee vain kerran päivässä sisään festivaalialueelle.

VIP-lipulla asiakas saa passin ja rannekkeen, joka oikeuttaa festivaalialueella sisäänpääsyn erilliselle VIP-alueelle. VIP-asiakkaan tulee silti säilyttää myös ostettu pääsylippunsa, sillä myös VIP-asiakkaat pääsevät alueelle vain kerran päivässä pääsylipun viivakoodilla.

Festivaalialueella on kattavat palvelut sekä wc-tilat. Tapahtuma-alueen sisällä on mahdollista liikkua vapaasti voimassa olevan AVI ohjeistuksen mukaisesti.