Festivaalin info

Tapahtuma on kokonaisuudessa K18 ja koko festivaalialue toimii anniskelualueena.

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.

Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!

Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja! Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Vuoden 2024 aukioloajat julkaistaan myöhemmin

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.

Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

 • Lasipullot ja tölkit
  • Tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja! (max 0,5L läpinäkyvä pullo)
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä
  • Poislukien pienet eväät kuten pähkinät, välipalapatukat yms. ovat sallittuja.
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä.
  • Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus! Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

Normaaleja pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Ainoastaan VIP-lippuihin kuuluu erillinen ranneke jolla pääsee tarvittaessa liikkumaan tapahtuma-alueelta ja takaisin.

Rannekkeet voi vaihtaa ennakkoon ennakkovaihdossa rannekkeenvaihtopisteessä tapahtuma-alueella ennen tapahtumaa tai viimeistään tapahtuman porteilla. Tarkemmat päivät ilmoitetaan pian.

Ennakkovaihdossa vaihdetaan kahden päivän ja perjantain VIP-lippuja. Lauantain VIP-liput vaihdetaan tapahtuman sisäänkäynnillä lauantaina.

Lipun luvun jälkeen, lipun haltija on vastuussa rannekkeesta sekä VIP-passista. Tapahtumanjärjestäjä ei korvaa kadonneita rannekkeita ja passeja. 

Huom! VIP-liput luovutetaan vain yli 18-vuotiaille, otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan. 

Uupuuko sinulta vielä majoitus Aura Festeille?

Turun alueella palvelevat useat eri majoitusvaihtoehdot, kuten Sokos Hotels, Scandic, Hotel Kakola, Omenahotels, Hostellilaiva Bore, sekä monta muuta! Kysythän saatavuutta suoraan hotellilta.

Järjestyksenvalvonta
Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT.

Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi, mikäli tarvitset apua tai ohjausta turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana.

Turvallisuus
Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

Arvot
Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Aura Festeillä kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Melu
Suosittelemme asiakkaille korvatulppien käyttöä tapahtuman esiintymislavan läheisyydessä melun vuoksi. Tapahtumassa on myynnissä korvatulppia pääportin narikalla.

Festivaalialueella on ammattitaitoinen ensiapupiste ja  osaava ensiapuhenkilökunta.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

Vessapassin tarkoituksena on helpottaa esimerkiksi suolistosairauksia, gynekologisia sairauksia sekä tiettyjä syöpäsairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Sairaudet voivat aiheuttaa rakon ja suolen toiminnallisia häiriöitä, vuotohäiriöitä ja pidätyskyvyttömyyttä, minkä vuoksi sairastava voi tarvita vessaa nopeasti ja usein. Sairastavalla voi olla myös avanne, jonka hoito voi onnistua mukavammin esteettömässä WC:ssä.

Ottamalla Vessapassin käyttöön haluamme olla helpottamassa vessapassilaisten elämää! Lue lisää Vessapassista: www.vessapassi.fi

Aura Fest on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen alusta aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa.

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Avustaja ei siis tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueella. Valitettavasti VIP-lippujen ruokailu ei kuulu avustajalle maksutta samalla lipulla.

Palvelu on tarkoitettu henkilöille joilla on saattajakortti tai EU:n Vammaiskortti. Alueeltamme löytyy korotettu katsomo sekä INVA-WC liikkumisrajoitteisille asiakkaille.

Löytötavaroita voi kysyä narikan infopisteestä tapahtuman aikana.

Löytötavarat (puhelimen, lompakot, avaimet, yms.) toimitetaan Suomen löytötavaratoimistoon, Turun pisteelle tapahtuman jälkeen. Kauppakeskus Länsi 1

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikassa käynti on erikseen maksullista.

HUOMIO! Narikan kapasiteetti on rajallinen, jonka vuoksi emme voi luvata että esimerkiksi loppuillasta narikassa riittää enää tilaa.

VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu omalla VIP-sisäänkäynnillä.

Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Tapahtumasta löydät myös kasvisruoka ja vegaaniset vaihtoehdot. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa.

Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. 

Asiakkaiden on mahdollista kuvata tapahtumassa pienikokoisilla digikameroilla ja kompakteilla järjestelmäkameroilla ilman suuria jalustoja.

Ammattimaisten kuvaajien sekä median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan etukäteen osoitteessa: https://nordiclive.fi/akkreditointi/

Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää tapahtumajärjestäjä Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.

Tiedotamme jatkoista lähempänä tapahtumaa.