INFO

Tapahtuma on K18

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ

Tapahtuman järjestäjällä on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä ja toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi on otettu käyttöön. Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelmien mukaisesti. Tapahtuman toteutusta on muokattu vastaamaan viranomaisten ohjeistusta.

LIPUT JA KORONA

Tapahtuman pääsylippu on mahdollista palauttaa ainoastaan, mikäli olet altistumisen seurauksena asetettu terveysviranomaisen toimesta karanteeniin ja karaneeniaika käsittää Aura Festin tai sinulla on positiivinen koronavirustartunta joka on aktiivinen Aura Fest- viikonlopun aikana. Tässä tapauksessa olethan sähköpostitse yhteydessä info@aurafest.fi. Liitä mukaan pääsylippusi sekä viranomaisten todiste karanteenista/koronasta. Vastaamme kaikille mahdollisimman pian!

TAPAHTUMAN AUKIOLOAJAT

Tapahtuma järjestetään 13.-14.8.2021.
Perjantaina klo 11.00 – 23.00
Lauantaina klo 11.00 – 23.00

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan saavuttaessa suoritetaan ikärajavalvontaa. Varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi tapahtumaan.

AURA FESTIN ARVOT

Aura Festeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Meille Aura Festeillä tasa-arvoisuus on tärkeää ja haluammekin toivottaa teidät kaikki tasa-arvoisen tervetulleeksi sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta tai muista tekijöistä riippumatta Aura Festeille!

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

TALKOOTYÖT

Valitettavasti yksityishenkilöiden ei ole mahdollista päästä talkoilemaan Aura Festiin vuonna 2021. Mikäli joukkueesi kaipaa varainkeruu talkootöitä, niin olethan yhteydessä info@aurafest.fi 

SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!
Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

LIPPU RANNEKKEEKSI

Tavallisia pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Tavallisilla pääsylipuilla sisäänpääsy tapahtuma-alueelle vain kerran päivässä lipun viivakoodilla.

Ainoastaan VIP-lipulla saat rannekkeen, jolla pääsee kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle. VIP-lippuja myynnissä rajattu erä.

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

TURVALLISUUS

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

  • Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.
  • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.
  • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! 

Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT.

X-Sec on koko Suomessa toimiva turvallisuuden moniosaaja, jonka päätoimiala on tapahtumaturvallisuus. He ovat toimineet jo vuodesta 2008, toteuttaen vuosittain satojen suurien sekä pienien yleisötilaisuuksien turvallisuuskokonaisuuksia.

Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi,

mikäli tarvitset apua tai ohjausta turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana.

Tapahtumamme toteutussuunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten sekä turvallisuusorganisaatiomme kanssa, jotta tapahtumamme olisi sinulle mahdollisimman toimiva ja turvallinen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. 

 LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat (puhelimet, lompakot, avaimet) toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen. Muista löytötavaroista voit olla yhteydessä sähköpostitse: info@aurafest.fi

TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN

Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.