Info

Ohjeita ja vinkkejä Aura Festiin saapuville

Alue ja saapuminen
Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.

Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Aluekartta

Aluekartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa!

Ennakkolipun vaihto rannekkeeksi

Kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeksi, joka mahdollistaa tapahtuma-alueelta poistumisen tarvittaessa.

Lisää tietoa lippujen vaihtamisesta rannekkeeksi tulossa keväällä!

Ikäraja
Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.

Alle 7-vuotiaat pääsevät Aura Festiin ilmaiseksi maksavan huoltajan seurassa.

Kielletyt asiat - ÄLÄ tuo näitä festarialueelle
 • Pullot / tölkit / kaikki nesteet
  HUOM! MYÖS KAIKKI AVAAMATTOMAT PULLOT KIELLETTY!
  Vain tyhjä vesipullo sallitaan, alueella on vesipiste.
 • Alkoholi / päihteet
 • Myös omat eväät on kielletty festivaalialueen sisällä – alueelta löytyy todella monipuolinen ruokamaailma nujertamaan kovimmankin nälän.
 • Teräaseet, pesäpallomailat, kovat esineet ja muut tavarat, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
 • Räjähteet, ilotuliteet
 • Retkituolit
 • Sateenvarjot
 • Lemmikit (merkityt opaskoirat sallitaan)
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja. Puhelimilla kuvaaminen on myös sallittua. Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta.
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikkapalvelu, jonne voi jättää ylimääräiset tavarat. Myös narikassa käynti on maksullinen.
Festivaalialueen aukioloajat

Tapahtuman porttien aukioloajat ilmoitetaan keväällä 2019.

Narikka

Sisäänkäynnin läheisyydessä porttien ulkopuolella on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

Maksuvälineet
Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen! Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia tai rahannosto mahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Kupittaan K-Citymarketilta ja Turun keskustasta. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät pankkikortit, kuten Visa sekä myös Visa Electron.
Juoma ja ruoka
Alueella on runsaasti erilaisia myyntipisteitä. Nälkäisiä vierailijoita varten paikalla on lisäksi monipuolinen ruokamaailma, josta voi tankata energiaa. Festivaali-alueeltamme löytyy myös laaja, erikseen rajattu K18 anniskelualue.
Ensiapu
Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.
Turvallisuus
Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

Järjetyksevalvonnan ja turvallisuuspalvelut Aura Festissä toteuttaa X-Sec

Esteettömyys

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Festivaalialue on puistomainen ja koostuu hiekkakentästä sekä nurmialueista. Alueelta löytyy inva-wc.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

Lipun ostajan vastuu
 • Ostetuilla pääsylipuilla ei ole palautusoikeutta, joten varmistathan että olet ostanut oikean lipun. Ongelmatilanteissa ota yhteys lippukauppaan: Lippupiste Oy.
 • Ostettu pääsylippu on Aura Fest -tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.
 • Sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

Aura Fest juhlitaan Kupittaanpuistossa elokuussa 2019 jo yhdeksännen kerran!

 

Paikkansa Turun tapahtumakesässä menneinä vuosina ottanut Aura Fest tulee kesällä 2019 jälleen suurempana ja näyttävämpänä kuin koskaan! Kesällä lavalle nousevat Suomen kovimmat rap, hiphop sekä pop artistit sekä kuumimmat elektronisen musiikin ammattilaiset.

Järjestyksessään jo yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan tulevana kesänä 9.-10.8.2019 tuttuun tapaan Turun Kupittaanpuistossa.

 

Tapahtuman järjestäjä on tänäkin vuonna nuorekas mutta jo rautaisen osaamisen ja kokemuksen omaava tapahtumayhtiö Nordic Live Productions Oy.

Pin It on Pinterest

Share This