Info

Ohjeita ja vinkkejä Aura Festiin saapuville

Luvassa on jälleen kova kattaus kotimaisia ja ulkomaisia ajankohtaisia artisteja. Viime vuosina Aura Fest on vahvistanut aseemaansa eteläisen ja läntisen Suomen alueella nousten yhdeksi tärkeimmistä festivaaleista.

 

Kupittaanpuisto on soveltunut Aura Festille erinomaisesti sen tarjoaman upean puistoympäristön ja läheisten palveluiden ansiosta. Alueella järjestetään myös muita tapahtumia kesän aikana. Festivaalialueen keskeisellä sijainnilla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja myös kaupungin palveluiden läheisyys omalta osaltaan tukee niin kävijöitä kuin paikallisia yrittäjiäkin.

 

Artistikattaus on tänä vuonna hyvin laadukas ja mukana on myös kiinnostavia kansainvälisiä tähtiä.

 

– Tommi Mäki, promoottori / Aura Fest 2018

Alue ja saapuminen
Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.

Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Aluekartta (klikkaa kuva suuremmaksi)
Aura Fest 2018 aluekartta
Ikäraja
Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.

Alle 7-vuotiaat pääsevät Aura Festiin ilmaiseksi maksavan huoltajan seurassa.

Esteettömyys
Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan, mikäli sellaiselle on oikeasti tarve. Festivaalialue on puistomainen ja koostuu hiekkakentästä sekä nurmialueista. Alueelta löytyy myös inva-wc.
Festivaalialueen aukioloajat

Tapahtuman porttien aukioloajat (kulkuajat festivaalialueelle)

Perjantai 10.8. klo 14.30 – 02.00

Lauantaina 11.8. klo 13.30 – 02.00

Kielletyt asiat - ÄLÄ tuo näitä festarialueelle
 • Pullot / tölkit / kaikki nesteet
  HUOM! MYÖS KAIKKI AVAAMATTOMAT PULLOT KIELLETTY!
  Vain tyhjä vesipullo sallitaan, alueella on vesipiste.
 • Alkoholi / päihteet
 • Myös omat eväät on kielletty festivaalialueen sisällä – alueelta löytyy todella monipuolinen ruokamaailma nujertamaan kovimmankin nälän.
 • Teräaseet, pesäpallomailat, kovat esineet ja muut tavarat, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
 • Räjähteet, ilotuliteet
 • Retkituolit
 • Sateenvarjot
 • Lemmikit (merkityt opaskoirat sallitaan)
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja. Puhelimilla kuvaaminen on myös sallittua. Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta.
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikkapalvelu, jonne voi jättää ylimääräiset tavarat. Myös narikassa käynti on maksullinen.
Narikka
Sisäänkäynnin läheisyydessä porttien ulkopuolella on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös jokainen narikkakäynti on maksullinen. Narikkaan on mahdollista jättää niin takit, kuin isommatkin kantamukset esimerkiksi reput ja kassit säilytykseen.

Koska kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, pääset rannekkeella kulkemaan vapaasti festivaalialueelta ulos ja takaisin sisään rannekkeen voimassaolo-ajan, joten narikassa festivaalin aikana käyminen onnistuu.

Ensiapu
Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Aura Fest tapahtumassa ensiavusta vasta Turun SPR.
Maksuvälineet
Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen! Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia tai rahannosto mahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Kupittaan K-Citymarketilta ja Turun keskustasta. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät pankkikortit, kuten Visa sekä myös Visa Electron.
Juoma ja ruoka
Alueella on runsaasti erilaisia myyntipisteitä. Nälkäisiä vierailijoita varten paikalla on lisäksi monipuolinen ruokamaailma, josta voi tankata energiaa. Festivaali-alueeltamme löytyy myös laaja, erikseen rajattu K18 anniskelualue.
Löytötavarat
Löytötavaroita voi kysyä narikassa sijaitsevasta infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.
Turvallisuus
Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

Järjetyksevalvonnan ja turvallisuuspalvelut Aura Festissä toteuttaa X-Sec

Kesän 2018 Aura Festin liput nyt myynnissä

Pin It on Pinterest

Share This