LIPUT


Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

LIPUT TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN!

 

VIP-lipun edut

Aura Fest VIP-lippu sisältää

 • Oma sisäänkäynti tapahtumaan
 • Ilmainen narikka tapahtumassa
 • VIP-alueen palvelut käytössä
 • Oma rajattu anniskelualue tapahtumassa
 • Ruokailu tapahtuman VIP-alueella, katso päiväkohtaiset menut!
 • Ruokailu perjantaina klo 16-20 ja lauantaina klo 15-19
 • Ilmainen sisäänpääsy ja jononohitus tapahtuman viralliselle jatkoklubille

HUOM! Alaikäiset eivät voi ostaa VIP-lippuja (VIP-alue sijaitsee K-18 -anniskelualueella)

Yhden päivän VIP-lipulla edut ovat voimassa lipun osoittamana päivänä.

Kuvia VIP-alueelta

Klikkaa/napauta galleria koko ruutuun

VIP-ruokailun menu julkaistaan myöhemmin

 

Verkossa

Siirry lippukauppaan

Lisäksi Turussa paikallisesti myynnissä

K-Citymarket Turku Skanssi
K-Citymarket Kupittaa Turku
K-Citymarket Ravattula Turku
K-Citymarket Turku Länsikeskus
Prisma Itäharju
Prisma Länsikeskus
Prisma Tampereentie
Sokos Wiklund
Stockmann Turku

Kulttuuri / tyky seteleillä voi maksaa ainakin osassa Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (riippuen myyntipaikkakohtaisista sopimuksista). Kyseiset setelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin (EI VIP-lippuihin).  Festivaalin portilla EI pysty maksamaan kulttuuriseteleillä.

Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus.

Lippu vaihdetaan rannekkeeksi ennakkovaihtopisteellä tai viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

 • Kulttuuri / tyky seteleillä voi maksaa ainakin osassa Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (riippuen myyntipaikkakohtaisista sopimuksista). Kyseiset setelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin (EI VIP-lippuihin).  Festivaalin portilla EI pysty maksamaan kulttuuriseteleillä.
 • Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin. Vaihda lippusi rannekkeeksi ennakkoon ja nopeutat omaa sekä muiden sisäänpääsyä festareille.
 • Ranneke on aina henkilökohtainen, myöskään 2-päivän ranneketta ei voi vaihtaa toiselle henkilölle toisen päivän ajaksi.
 • Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin. Portilla ranneketarkastus.
 • Ostetuilla pääsylipuilla ei ole palautusoikeutta, joten varmistathan että olet ostanut oikean lipun. Lipun ostoon liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys lippukauppaan: Lippupiste Oy.
 • Ostettu pääsylippu on Aura Fest -tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Yksittäisen artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

LIPPUHINNASTO


LIPUT TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN!

Kulttuuri / tyky seteleillä voi maksaa ainakin osassa Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (riippuen myyntipaikkakohtaisista sopimuksista). Kyseiset setelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin (EI VIP-lippuihin).  Festivaalin portilla EI pysty maksamaan kulttuuriseteleillä.

 

LIPUNMYYNTI

OHJEITA LIPUNVAIHTOON

Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Lippu vaihdetaan rannekkeeksi ennakkovaihtopisteellä tai viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus.

Ostetuilla pääsylipuilla ei ole palautusoikeutta, joten varmistathan että olet ostanut oikean lipun. Lipun ostoon liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys lippukauppaan: Lippupiste Oy.

Ostettu pääsylippu on Aura Fest -tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Yksittäisen artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.