Kesän 2020 suunnittelua jatketaan – kolme uutta artistikiinnitystä!

Tämän hetkisten tietojen mukaan Aura Fest -tapahtuma tullaan järjestämään alunperin suunnitellussa viikonlopussa 31.7.-1.8.2020.

Mikäli perjantaina 31.7. ei tapahtumaa voisi viranomaisten myöhemmin tekemien tarkennusten jälkeen järjestää suunnitellusti, siirrettäisiin perjantain 31.7. ohjelma tällaisessa tilanteessa sellaisenaan sunnuntaille 2.8.2020.

Festivaalin ohjelmistoon kiinnitetään kolme kovassa nosteessa olevaa kotimaista artistia – BEHM, IDA PAUL & KALLE LINDROTH sekä ABREU.

Yli 10 miljoonaa striimanneella Hei rakas -kappaleellaan menestykseen noussut BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka kirjoittanut omien biisiensä lisäksi myös muille artisteille. Behm julkaisi toisen singlensä Tivolit maaliskuussa, joka nousi edeltäjänsä tapaan heti listojen kärkeen. Lisää sykähdyttäviä kappaleita on varmasti tulossa.

Ida Paul & Kalle Lindroth ovat nousseet hyvin nopeasti kaikkien tietoisuuteen omalla sykähdyttävällä soundillaan. He julkaisivat äskettäin toisen studioalbuminsa “Vuonna Nolla”, jonka kaikki kappaleet nousivat hyvin nopeasti Spotifyn listojen kärkeen. Kaksikon suosiosta kertovat myös kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet sekä useat loppuunmyydyt keikat. 

ABREU tunnetaan hänen lukuisista hittibiiseistään sekä huikean energisestä lava showsta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Marraskuussa ABREU julkaisi uuden albuminsa Teipillä tai Rakkaudella, joka myi välittömästi platinaa ja vielä tälläkin hetkellä kyseisen albumin biisejä löytyy Spotifyn Top 50 listalta. Luvassa on siis huikea show, jota ei halua missata.

“Käytyämme läpi eri skenaarioita ja keskusteltuamme eri viranomaistahojen kanssa, olemme päätyneet ratkaisuun säilyttää Aura Festin 10v -juhlafestivaali alkuperäisessä viikonlopussa. Aura Fest -tapahtuman tuotanto-organisaation ja festivaalin osalta sopimustilanne on erittäin joustava ja hyvä. Organisaatiomme on valmistautunut seuraamaan epidemian mahdollista laantumista ja rajoitusten asteittaista purkamista heinäkuulle saakka, jonka jälkeen teemme lopullisen päätöksen kesän 2020 tapahtuman suhteen. Mikäli perjantaina 31.7. ei tapahtumaa voisi viranomaisten myöhemmin tekemien tarkennusten jälkeen järjestää suunnitellusti erityistoimenpitein ja asiakkaiden hygienia sekä turvallisuus huomioiden, siirrettäisiin perjantain 31.7. ohjelma tällaisessa tilanteessa sellaisenaan sunnuntaille 2.8.2020. Uskomme, että heinäkuun alussa on Suomessa laajemmin varmuus ja tieto loppukesän tapahtumien toteuttamisen osalta. Asiakkaiden terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli heinäkuussa näyttäisi siltä että festivaalin järjestäminen ei ole turvallista 31.7.-2.8. välisenä aikana, tarkastelemme tilanteen uudelleen ja teemme tarvittavia muutoksia ajankohdalle. Vallitsevasta tilanteesta johtuen juhlavuoden Aura Fest panostaa vahvaan kotimaiseen esiintyjäkattaukseen. Juhlavuoden ohjelma on nyt valmis.”  
-Tommi Mäki, promoottori

Aura Fest 10v juhlavuoden ohjelma
SANNI
MIKAEL GABRIEL
JUBEL (SWE)
PYHIMYS
CLEDOS
GASELLIT
EVELINA
TEFLON BROTHERS
GETTOMASA
IDA PAUL & KALLE LINDROTH
ABREU
PORTION BOYS
BEHM

Aura Fest, Turku 
31.7.-1.8.2020

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.