Kaksi kansainvälistä tähtiartistia kiinnitetty Aura Festeille

Yhdeksännen kerran järjestettävä kaupunkifestivaali juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 9.-10.8.2019 kaksipäiväisenä. Festivaali täydentää ohjelmistoaan kahdella ulkomaalaisella ja yhdellä kotimaisella tähtiartistilla:

Australialais-brittiläinen PENDULUM DJ SET saapuu täydentämään Aura Festin ohjelmistoa esiintyen Kupittaanpuiston festivaalilavalla perjantaina 9.8. Kansainvälisesti erittäin tunnetun yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat The Island, Watercolour, Slam ja Witchcraft.

Toinen nyt julkaistava ulkomaalainen huippuesiintyjä on Loca People ja Trumpets -hiteillään maailman – ja myös Suomen soittolistojen kärkipaikoilla nähty espanjalais-amerikkalainen SAK NOEL.

Festivaalin ohjelmistoa täydentää myös yksi Suomen suosituimmista sooloartisteista: REINO NORDIN. Artistin viimeisin singlelohkaisu Cara Mia onkin nähty viime viikkojen aikana radio- ja Spotify soittolistojen kärkipaikoilla. Nordinin tunnettuja hittejä ovat myös mm. 16 miljoonaa striimiä kerännyt Antaudun sekä 10 miljoonaa striimiä kerännyt Kato Mua Silmiin.

Aura Fest on jo aiemmin julkaissut esiintyjikseen mm. megahittejä ja platinalevyjä viimeisten vuosien aikana kahmineen rap-duo JVG:n sekä viime Emma-gaalassa peräti kuusi palkintoa voittaneenPyhimyksen. Myös supersuositut naisartistit Ellinooran ja Evelinan sekä vuoden yhtyeeksi vastikään valitut Gasellit kuuluvat Aura Festin tämän vuoden ohjelmistoon.

“Yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest suosii tänä vuonna erityisesti kotimaisia artisteja. Nyt julkaistut kaksi mielenkiintoista ulkomaista dj-kokoonpanoa täydentävät upeasti kokonaisuuden. Odotamme Aura Festiin tänä vuonna yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Lipunmyynti on edellä viime vuotta, eli tavoitteen saavuttaminen vaikuttaa tässä vaiheessa erittäin todennäköiseltä. Aura Fest on selvästi ottanut paikkansa Varsinais-Suomessa perinteikkäänä kesäkauden päätösfestivaalina. Festivaali on myös tänäkin vuonna ikärajaton. Laajat VIP- ja anniskelualueet ovat K18.” -Tommi Mäki, promoottori Aura Fest

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.