Kahdeksan uutta esiintyjää & lipputarjous!

Aura Fest on kiinnittänyt kahdeksan uutta artistia: mukana ruotsalainen huippu DJ- kaksikko! Samalla myyntiin tulee erä tarjouslippuja sekä yhden päivän liput.


Aiemmin julkaistujen esiintyjien lisäksi ohjelmaan lisätään:

VIGILAND (SWE) MIKAEL GABRIEL NIKKE ANKARA GASELLIT KUBE & EVIL STÖÖ MÄKKI TIPPA


Vigiland

Tämä ruotsalainen dj-kaksikko on tunnettu hittibiiseistään “Shots & Squats” (Spotify 121milj. toistoa), “Pong Dance” (Spotify 63 milj. toistoa) sekä “UFO” (Spotify 97 milj. toistoa). Länsinaapurista saapuvan kaksikon keikoilla on taatusti vauhdikas meininki ja musiikkityyliltään koukuttava Melbourne Bounce pitää yleisön liikkeessä. VIgiland on esiintynyt ympäri maailman lukuisilla kansainvälisillä, elektroniseen musiikkiin erikoistuneilla festivaaleilla viimeisen kolmen vuoden aikana.

Vigiland – Pong Dance

https://www.youtube.com/watch?v=YV3XnVcEgZY

Mikael Gabriel

Mikael Gabrielin puhutteleva musiikki on ehtinyt ehtinyt kerätä miljoonia striimauksia Spotifyssä sekä YouTubessa, kuten viime kesänä julkaistu hitti Riippumatto joka on kerännyt huimat yli 6 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssä. Mikael Gabrielin kaksi viimeisintä albumia, ”Versus” (2015) ja ”Mun maailma” (2013), ovat myyneet kultaa. Isoimpiin hitteihin lukeutuvat Älä herätä mua unesta, Kipua, Viimeisen kerran, sekä Isac Elliotin kanssa yhteistyössä tehty Liikaa sussa kii. Mikael Gabrielin uusin kappale Pimeyteen on myös hurjassa nousussa ja ehtinyt jo rikkoa kultarajan.

Nikke Ankara

Vain muutamassa vuodessa suureen suosioon noussut räppäri puskee hittiä toisen perään. Nikke tunnetaan mm. kappaleista ”Perjantai 13” sekä ”Ettei nyt vaan sattuis mitään”. Jää nähtäväksi saadaanko elokuussa kuulla jotain ”Spesiaalia”. Nikke Ankaran versiot Vain Elämää ohjelman kappaleista ovat myös saavuttaneet suuren suosion. Rap-artistin viimeisin singlejulkaisu, 16.2 päivänvalon saanut “Rikkinäinen Prinsessa” nousi heti ensimmäisenä päivänä Suomen Spotify Top 50 kärkeen ja löytyy sieltä edelleen pari viikkoa julkaisun jälkeen. Nikke Ankaran voikin sanoa olevan tämän hetken ehdottomasti suosituimpia kotimaisia artisteja.

Gasellit

Helsinkiläinen rap-yhtye, jonka musiikki on yhdistelmä melodista ja modernia rytmimusiikkia sekä underground-räpin suorapuheisuutta. Yhtye on noussut vauhdilla suomiräpin kiinnostavimpien nimien joukkoon. Neljäs pitkäsoitto ’Veli’ julkaistiin keväällä 2017 ja se nousi suosiollaan heti Suomen virallisen albumilistan sijalle 3. Gasellit-yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuu muun muassa kappaleet Muistanks mä väärin, Imus, Liimaa ja Älä muista pahalla. Yhtye julkaisee uutta musiikkia alkuvuodesta 2018. Yhtyeen live-esiintymisiä on kehuttu energisiksi ja bileet on laitettu aina pystyyn niin klubeilla kuin kesän festareillakin.

Mäkki

Nousujohteessa oleva hiphop-artisti Mäkki takoo hittibiisejä ja valloittaa Suomen yökerhojen tanssilattioita. Mäkin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa “Kalenteris Tyhjää”, “Pakastin”, “Apuva”, “Muistikuvien Vanki”, “Mixet Tahdo”, ”Satamiljoonaa Kertaa” sekä “Vielä Kerran”.

Kube & Evil Stöö

Eevil Stöö on hylätty talo. Kube on kiehuva soossi. Räppäreiden ensimmäinen yhteis-ep on ennenkuulumaton Pomo Sapiens. Monsp julkaisi kahden suomiräpin omaäänisimmän lyyrikon yhteislevyn joulukuussa 2017. 5 biisin ep:llä Kube ja Stöö kokkaa, broccolit choppaa, träppää, ja jopa vähän flexaa, mutta ennen kaikkea räppää niin, ettei ole aiemmin kuultu. Studion eteen on pullupattu uudenkarheassa avopakussa, josta särötetty subi on pamauttanut katon Helvetin tuuliin. Sanomattakin on selvää, että sticky icky on vetänyt Stöön ja Kuben jälleen hemmetinmoiseen ikijäähän. Puhelin soi pöydällä, mutta kukaan ei vastaa. Kattilassa kupliva soossi on saanut kolme Michelin-tähteä, mutta bandoa ei löydy mistään. Kuben ja Pehmee Goon tikitykset viiraavat korvien välissä. Pomo Sapiensilta kysytään usein miksi hän träppää niin paljon. Koska Pomo Sapiens voi. Räppärit Kube & Eevil Stöö julkaisi ensimmäisen yhteis-ep:n Pomo Sapiens ja kaksikko on kuluvan kevään aikana kiertänyt yhteiskeikoilla ympäri Suomen. EP:ltä julkaistut kappaleet Avopaku ja Kolme Michelin Tähtee ovat saaneet hienon vastaanoton. Esimerkiksi kappale Avopaku on ennen kaikkea huikeeta räppäystä ja riimittelyä.

Tippa

Esikoisjulkaisullaan jo keväällä 2014 hetkessä latauslistan kärkeen noussut Tippa (ent. Tippa-T) nähdään ensimmäistä kertaa Aura Festissa.. Hittisingleä Mehu on kuunneltu Spotifyssa jo lähes 4 miljoonaa kertaa ja biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli kaksi miljoonaa näyttöä. Energisistä trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä hengästyttävästä konekivääriflow’staan tunnettu TIPPA julkaisi debyyttilevynsä White kesäkuussa 2015. Helmikuussa 2016 julkaistu koukuttava single Ei tippa tapa singahti heti julkaisuviikollaan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden kärkeen, ja saavutti pian julkaisunsa jälkeen kultalevyn rajan Spotifyssa. Uudella henkilökohtaisemmalla materiaalillaan ja nimenvaihdoksella monet yllättänyt TIPPA nousi ’Satutat mua’-singlellään Spotifyn Suomen TOP50-listan ykköseksi rikkoen samalla miljoonan kuuntelun rajan vain pari viikkoa julkaisun jälkeen.


 

Lipputarjous

Normaalihintaiset kahden päivän liput S-Etukortilla alennushintaan 71,90 € (sis kulut, normaalisti 79,90 €) Etu on lunastettavissa vain Lippupisteen jälleenmyyntipisteistä – ei netissä! Katso lähin myyntipisteesi täältä Tarjous on voimassa 30.6.2018 saakka. Tarjouslippuja on rajoitettu erä, joten hanki omasi nopeasti – liput voivat loppua kesken ennen tarjouksen päättymistä!

Yhden päivät liput myyntiin

Samalla myyntiin tulee Aura Festin yhden päivän liput perjantaille ja lauantaille. Myyntiin tulee myös yhden päivän VIP-liput. Katso hinnat ja myyntipaikat lippusivultamme


 

Muista jakaa esiintyjät ja lipputarjous myös kavereille!

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.