Ensimmäiset artistit on julkaistu!

Yhdennentoista kerran Turussa Kupittaanpuistossa 13.-14.8.2021 järjestettävä Aura Fest julkaisee ensimmäiset artistikiinnityksensä. Tapahtuma on tulevana kesänä historiansa ensimmäistä kertaa kokonaan ikärajaltaan K18, vastaten erityisesti aikuiskävijöiden toiveisiin.

ENSIMMÄISET JULKAISTUT ARTISTIT 2021

Gasellit

SANNI
Elastinen
Mikael Gabriel
Gettomasa

Reino Nordin
Petri Nygård
Spekti
STIG

  • lisää artisti julkaisuja tulossa!

Aura Festissä nähdään juuri uuden Zen-albumin julkaissut Gasellit. Zen-albumin kappaleet nousivat heti Suomen Top 50-listan kärkisijoille Spotifyssä. Ohjelmistossa mukana on myös suomen kovimpiin naisartisteihin lukeutuva SANNI sekä Vain Elämää kaudellakin ihastuttanut STIG sekä Reino Nordin. Muita kotimaisen kentän kärkinimiä, jotka nähdään Aura Festeillä ovat Elastinen, Mikael Gabriel, Gettomasa, Petri Nygård ja Spekti.

Aura Festin Early Bird -hintaiset liput ovat myynnissä vielä sunnuntaihin 28.2.2021 kello 23:59 asti! Edullisemman hintaiset kahden päivän liput myynnissä siis enää hetken.

LIPUT
Tapahtuman liput myynnissä Lippupisteessä.

Early Bird kahden päivän lippu 89,90€ – hinta voimassa 28.2.
Early Bird kahden päivän VIP lippu 149,90€ – hinta voimassa 28.2.

Kahden päivän lippu 99,90€ – hinta voimassa 1.3. alkaen
Kahden päivän VIP lippu 169,90€ – hinta voimassa 1.3. alkaen

Lue myös nämä

Liput -10€ vain sunnuntaihin 2.4. asti!

Päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu! Julkaisun kunniaksi kaikki lipputyypit -10€ tämän viikon loppuun asti, eli 2.4. kello 23.59. Perjantai normaali pääsylippu 79,90€ (89,90€)Lauantai normaali pääsylippu

Etsimme seuroja mukaan festariviikolle!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous,