Aura Fest 2021 keräsi Kupittaanpuistoon 9000 juhlijaa

Aura Fest järjestettiin menneenä viikonloppuna 13.-14.8.2021 Kupittaanpuistossa Turussa. Ohjelmistossa olivat kansainväliset DJ tähdet Alan Walker ja Robin Schulz sekä kotimaiset huiput kuten Sanni, Gasellit, Elastinen, Gettomasa, Mouhous & CosteeMikael Gabriel, ABREU, Pikku G, BEHM, Lahti United sekä monia muita. Tapahtuman juonsi NRJ Afterworkeilta tutut Niko Nousiainen ja Julianna Jokela.

Saksalainen huippu-DJ ja elektronisen musiikin tuottaja Robin Schulz oli Aura Festin perjantain pääesiintyjä! Waves ja Prayer in C kappaleilla suuren suosion saavuttanut DJ on julkaissut vuosien varrella lukuisia hittejä tunnettujen artistien kanssa. Listaykkösiä ja lukuisia hittibiisejä tuottanut norjalainen DJ ja tuottaja Alan Walker oli puolestaan Aura Festien lauantain pääesiintyjä. Tunnetuista hittibiisesitään Faded, All Falls Down, Darkside tunnettu artisti on kerännyt jo satoja miljoonia kuuntelukertoja.

Aura Fest järjestettiin turvallisesti voimassa olevin ohjeistuksin

Tapahtuman järjestäjällä Nordic Live Productionsilla on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä. Tapahtuma seurasii ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Kupittaanpuiston laaja tapahtuma-alue oli ulkotilaa ja K18- anniskelualuetta, joten kävijöille oli yhteensä 20000 m2 tilaa alueella. Jokaiselle oli siis runsaasti tilaa viettää kaunis puistofestivaalipäivä Kupittaanpuistossa.

Myös viime kesänä 2020 organisaatio toteutti Aura Festin turvallisesti ja erittäin onnistuneesti. Tapahtumassa toteutettiin viime kesänä 2020 hyväksi havaittuja käytänteitä. Tämän kesän 2021 turvallisuusjärjestelyt ja viranomaisohjeistukset mukailevat hyvin pitkälti vuoden 2020 toteutetun Aura Festin turvallisuusjärjestelyitä.

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.