Artistilisäys, ajankohta muutos ja muita uutisia!

Aura Fest järjestetään elokuussa Turun Kupittaanpuistossa 1.-2.8.2020

Turun kaupunki on vahvistanut juhlavuotta viettävälle Aura Festille luvan tapahtuman järjestämiselle.

Kaupunkifestivaali Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 1.-2. elokuuta. Festivaalin perjantain 31.7. ohjelmisto siirretään sunnuntaille 2.8. 

Perjantain päiväliput käyvät sellaisenaan sunnuntain päivälippuina, samoin kuin kahden päivän liput toimivat sellaisenaan la-su lippuina pe-la sijaan. Mikäli tämä uusi ajankohta ei sovi asiakkaille, tarjoaa Aura Fest mahdollista peruuttaa perjantain tai kahden päivän lippu olemalla yhteydessä Lippupisteeseen. Palautukset tulee tehdä 15.7.2020 mennessä.

Sunnuntain ohjelmistoon lisätään Suomen tämän hetken suosituin yhtye JVG! Lisäksi lauantaina 1.8. ohjelmistosta joudutaan perumaan ruotsalainen DJ-duo JUBEL, sillä vallitsevan epidemia tilanteen vuoksi DJ-duon saapuminen Ruotsista ei ole mahdollista.

AURA FEST 2020 OHJELMA:

Ohjelmistossa lauantaina 1.8. SANNI, Mikael Gabriel, Evelina, Gettomasa, Portion Boys, Abreu sekä Behm.

Ohjelmistossa sunnuntaina 2.8. JVG, Pyhimys, Cledos, Gasellit, Teflon Brothers, sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Asiakaskapasiteettia on rajoitettu merkittävästi, jotta alueella säilyy riittävästi tilaa jokaiselle. Olemme laskeneet kahden päivän lippujen kokonaiskapasiteetin noin puoleen aiemmista vuosista. Emme voi taata että lippuja jää myytäväksi tapahtuman porteille ja suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin ennakkoon. Olemme myös laajentaneet festivaalin anniskelualuetta, jotta festivaalialueella on mahdollista huolehtia riittävistä turvaväleistä.

Aikaisemmasta poiketen, lipulla pääsee vain kerran päivässä sisään. Tänä vuonna lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, eikä alueelta ole mahdollista poistua päivän aikana ja palata uudelleen. Tällä halutaan suojata asiakkaita sekä henkilökuntaa. Tällä ratkaisulla vältytään siltä, että asiakkaille syntyy uusia kontakteja tapahtuman aikana festivaalialueen ulkopuolella.

VIP-lipulla asiakas saa passin ja rannekkeen, joka oikeuttaa festivaalialueella sisäänpääsyn erilliselle VIP-alueelle. VIP-alueelta on mahdollista poistua muualle tapahtuma-alueella festivaalialueen sisällä koko tapahtuman keston ajan. VIP-asiakkaan tulee silti säilyttää myös ostettu pääsylippunsa, sillä myös VIP-asiakkaat pääsevät alueelle vain kerran päivässä pääsylipun viivakoodilla. 

Aura Festeillä on runsaasti käsienpesupisteitä sekä käsidesiautomaatteja. Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu ja kaikkia pintoja desinfioidaan useita kertoja tunnissa. Lisäksi myös palvelupisteitä on lisätty, jotta vältyttäisiin suuremmilta jonoilta. 

Pyydämme asiakkaita ottamaan kanssajuhlijat huomioon ja jokaista pitämään omalta osalta huolta turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta. Ethän saavu tapahtumaan kipeänä! Mikäli tunnet olosi yllättäen kipeäksi tapahtuman aikana, vältä kontaktia ja siirry välittömästi Ensiapu-pisteelle.

Muista viranomaisten kanssa yhdessä suunniteltavista erityistoimista informoimme asiakkaita myöhemmin heinäkuun aikana.

“Käytyämme läpi eri skenaarioita ja keskusteltuamme eri viranomaistahojen kanssa, olemme päätyneet ratkaisuun säilyttää Aura Festin 10v -juhlafestivaali alkuperäisessä viikonlopussa siten, että festivaalin perjantai 31.7. ohjelmisto siirretään kokonaisuudessaan sunnuntaille 2.8. Asiakkaiden terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja olemme tehneet kattavan erityisvarautumis-suunnitelman festivaalin toteutuksen osalta. Alueen kapasiteettia rajataan aiemmista vuosista siten, että päiväkohtainen maksimikapasiteetti on rajattu 4000 asiakkaaseen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen juhlavuoden Aura Fest panostaa vahvaan kotimaiseen esiintyjäkattaukseen ja juhlavuoden ohjelma on nyt valmis.” 

 -Tommi Mäki, promoottori 

Lue myös nämä

Ennätyskesän ohjelmiston aikataulut nyt julki

Turun Kupittaanpuistossa 12-13.8.2022 järjestettävässä korkeatasoisessa festivaalissa esiintyy kaikkiaan 15 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä. Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Aura Fest 2022 ohjelmiston aikataulu: Perjantaina

Etsimme seuroja mukaan festariviikolle!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous,

Tyga pääesiintyjäksi perjantaille

Festivaalin perjantaille kiinnitetty Yhdysvaltalainen rap-artisti Tyga tuli tunnetuksi debyytti-singlellään Coconut Juice. Vuonna 2011 suosio kuitenkin kasvoi singlen Rack City ansiosta. Inspiraatiota Eminemistä, Cam’ronista ja Fabulousista