Alan Walker & Robin Schulz Turun kaupunkifestivaali Aura Festin pääesiintyjiksi!

Saksalainen huippu-DJ ja elektronisen musiikin tuottaja Robin Schulz on Aura Festin perjantain pääesiintyjä! Waves ja Prayer in C kappaleilla suuren suosion saavuttanut DJ on julkaissut vuosien varrella lukuisia hittejä tunnettujen artistien kanssa. Perjantaihin lisäksi uusina kotimaisina kiinnityksinä ovat historiaa Emma Gaalassa tehnyt BEHM ja vuosien ajan yleisön villinnyt Pikku G.

Listaykkösiä ja lukuisia hittibiisejä tuottanut norjalainen DJ ja tuottaja Alan Walker saapuu Aura Festeille lauantain pääesiintyjäksi! FadedAll Falls DownDarkside sekä muut tämän artistin hittibiisit ovat keränneet satoja miljoonia kuuntelukertoja. 

Muita lisäyksiä lauantain ohjelmistoon ovat energisestä lava showsta tunnettu ja tulevalla Vain Elämää -kaudella oleva ABREU, Suomen kovin hiphop kollektiivi Lahti United, jossa mukana joukko eturivin räppäreitä kuten Aste, Nikke Ankara sekä Brädi ja monet muut. Lauantaina nähdään myös lukuisia kulta ja platinasinglejä striimanneet Mouhous sekä Costee, jotka esiintyvät tunnin mittaisessa setissä sekä yhdessä että erikseen.

Aura Festiin on aikaisemmin kiinnitetty mm.  GasellitSTIGReino NordinElastinenMikael GabrielGettomasaPetri Nygård ja Spekti.

PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMA

PERJANTAI 13.8.2021
ROBIN SCHULZ (GER)
BEHM
SANNI
GASELLIT
PIKKU G
REINO NORDIN
STIG
SPEKTI

LAUANTAI 14.8.2021
ALAN WALKER (NOR)
ELASTINEN
GETTOMASA
ABREU
MIKAEL GABRIEL
LAHTI UNITED
PETRI NYGÅRD
MOUHOUS & COSTEE

Lue myös nämä

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.

VIP-lippujen ennakkovaihto

Missä: Ravintola Samppalinnassa Milloin: Torstaina 10.8. klo 15-19 – Ennakkovaihdossa vaihdetaan ainoastaan VIP-lippuja. Normaalit liput luetaan kerran päivässä tapahtuman porteilla. – Yksi henkilö voi vaihtaa