Haemme useita harjoittelijoita kesälle 2023 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin!

Oletko rohkea ja positiivinen supertyyppi, joka rakastaa musiikkia, elämyksellisyyttä ja tapahtumia? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa elämäsi upein työharjoittelu tulevan kesän parhaassa festarituotannossa osana meidän tiimiä!

Haemme jälleen useita harjoittelijoita kesälle 2023 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin: 

🔸 Tapahtumatuotanto

🔸 B2B-tuotanto, myynti

🔸 Markkinointi ja viestintä
 
Tarkemmat työtehtävät katsotaan yhdessä valitun harjoittelijan kanssa vastaamaan harjoittelijan vahvuuksia ja tavoitteita.
 
MITÄ ODOTAMME SINULTA
Odotamme harjoittelijoilta täysi-ikäisyyttä, rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta sekä tiimihenkeä. Tapahtumien parissa työskentely voi olla hektistä ja etenkin kenttätyö on välillä fyysistä. Emme oleta sinun osaavan kaikkea – olethan täällä harjoittelemassa ja oppimassa uutta! Kaikki aikaisemmat opinnot ja työt katsotaan eduksi.
 
EDUKSI NÄEMME
  • Aikaisempi kokemus tapahtumista ja/tai asiakaspalvelusta
  • Osaaminen eri sosiaalisen median alustoilla (Facebook, Instagram, Tiktok)
  • Ruotsin kielen osaaminen plussaa (suullinen & kirjallinen)
 
MITÄ SINÄ SAAT
Kattavan opin tapahtumatyöskentelyn eri osa-alueista keskittyen pääsääntöisesti tietysti oman harjoittelusi osa-alueesi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä työskentelyä upeiden erilaisten tapahtumien parissa mukavassa ja rennossa työyhteisössä.
 
HARJOITTELUN SIJAINTI
Vaasa, Turku tai Tampere. Harjoittelun pystyy suorittamaan joiltain osin myös etänä.
 
HARJOITTELUN TIEDOT
Harjoittelun on määrä alkaa keväällä 2023 ja se jatkuisi elokuun loppuun asti, sisältäen harjoittelun työtunnit hajautetusti. Työtunnit sovittavissa työharjoittelun mukaisesti. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.
 
Maksamme harjoittelujaksolta kuukausittaisen korvauksen. Tapahtuma-aikoina tarjoamme majoituksen ja ruokailun sekä mahdolliset matkakulut.
HAKEMUKSET
Sähköpostitse osoitteeseen info@nordiclive.fi 31.1.2023 mennessä otsikolla Harjoitteluhakemus”. Sähköpostin liitetiedoston nimessä tulee lukea hakijan nimi sekä paikka, jota haetaan sekä toivottu työskentelykaupunki.
 
Kaikille hakijoille vastataan helmikuun 2023 aikana valinnoista.

Lue myös nämä

Aura Fest 2022 VIP-liput ovat loppuunmyyty!

🔥 AURA FESTIN KAIKKI VIP-LIPUT OVAT LOPPUUNMYYTY! Tänä viikonloppuna Kupittaalla mennään kovaa. VIP-vieraat voitte onnittella itseänne, olette napanneet paikkanne parhailta paikoilta, näistä juhlista. Jos mielit

Viralliset jatkot Samppalinnassa

Juhlat eivät lopu Kupittaalle, vaan bailut jatkuvat Aura Festien virallisilla jatkoilla Samppalinnassa molempina iltoina! VIP-passeilla ilmainen sisäänpääsy! Muille asiakkaille sisäänpääsymaksu on 10€.