Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja. Nordic Live toimii myös Aura Festin järjestäjänä.

Nordic Liven kesän 2024 ja tulevien vuosien tapahtumien suunnittelu ja järjestelyt etenevät aikataulussa. Nyt julkaistu sopimus NoHo Partnersin kanssa osaltaan tukee erinomaisesti Nordic Liven uutta strategiaa, jota se toteuttaa lukuisten tärkeiden kumppaneidensa kanssa ympäri Suomen. Sopimus tuo myös vakautta Nordic Liven kesän festivaaliliiketoimintaan.

Nordic Live toteuttaa kesällä 2024 mm. seuraavat festivaalit ja konsertit Suomessa:  Espoon Viinijuhlat, Vaasa Festival, Aura Fest Turussa, Porvoon Viinijuhlat, Kokkolan Viinijuhlat, Solar Sound Festival Seinäjoella, Raasepori Festival Tammisaaressa, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa, Tomas Ledinin sekä Benjamin Ingrosson konsertit Pietarsaaressa.

Nordic Live on vuonna 2013 perustettu nuorten yrittäjien omistama tapahtuma-alan ammattilaisorganisaatio. Nordic Live on noussut yhdeksi Suomen suurimmaksi yksityisomisteiseksi festivaaliyhtiöksi. Yhtiön tapahtumaliiketoiminta on kasvanut merkittävästi haastavassa markkinatilanteessa pandemian jälkeen. Vuoden 2023 tilikausi oli merkittävästi positiivinen noin 10,5 miljoonan euron liikevaihdolla. Yhtiö hakeutui ja pääsi yrityssaneeraukseen tammikuussa 2024 ja on onnistunut sittemmin tervehdyttämään toimintaansa. 

Yhtiö tavoittelee vuoden 2024 aikana tapahtumiinsa yhteensä yli 150 000 kävijää.

Lue myös nämä

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.