Aura Fest 2023 juhlitaan Turun Kupittaan puistossa tällä viikolla!

Urbaanin musiikin kaupunkifestivaali Aura Fest järjestetään tänä viikonloppuna 11.-12.8.2023 Turun Kupittaanpuistossa. Jo 13. kertaa järjestettävän tapahtuman pääesiintyjäksi saapuu vastikään Belgian Tomorrowlandia tähdittänyt hollantilainen dj ja tuottaja Tiësto. Lisäksi lavalla nähdään laaja kattaus kotimaan kuunnelluimpia artisteja, joista odotetuimpia ovat mm. Cha Cha Cha -hitillään maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Käärijä sekä Spotifyn striimilistoja hallitseva rap-artisti Gettomasa. Festivaalin lipunmyynnin tahti kiihtyy viikonlopun lähestyessä ja kahden päivän VIP-liput ovat jo lähes loppuunmyyty.

Lavalla yhteensä 14 tähtiartistia – mukana mm. Tiësto ja Käärijä 

Varsinais-Suomen tapahtumakesän pysyväksi perinteeksi muodostunut Aura Festvalloittaa Turun Kupittaanpuiston tulevana viikonloppuna 11.-12.8.2023. Kaksipäiväisen tapahtuman pääesiintyjänä nähdään moninkertainen Grammy-voittaja, dj ja tuottaja Tiësto, joka saapuu elämänsä ensimmäistä kertaa Turkuun.

”Tiësto on keikkaillut maailman suurimmilla areenoilla mm. Tomorrowlandissa, Ibizalla, Las Vegasissa – ja nyt Turussa. Voin paljastaa, että luvassa on näyttävä lavashow”, kertoo Aura Festin promoottori Tommi Mäki.

Kunnioitettavan musiikillisen uran tehneellä Tiëstolla on yli 8 miljardia striimiä eri alustoilla, yli 36 miljoonaa myytyä levyä, yli 30 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa sekä yli 160 miljoonaa Tiktok-katselukertaa. Hollantilaisartisti on valittu maailman parhaaksi dj:ksi mm. musiikkialalla arvostetuissa Mixmag– ja Rolling Stone-julkaisuissa.

Lisäksi Kupittaanpuistoon saapuu laaja kattaus kotimaan kuunnelluimpia artisteja; Käärijä, Gettomasa, Sexmane, Isac Elliot, Abreu, Cledos, Viivi, Mikael Gabriel, Gasellit, Ahti ja Ege Zulu. Myös paikallisuus on vahvasti edustettuna tapahtumassa, kun lavalle astuvat turkulaislähtöiset Jambo ja Costee.

Katso ohjelma sekä aikataulut täältä.

 

Lipunmyynti käy kuumana – kahden päivän VIP-liput lähes loppuunmyyty

Aura Festin lipunmyynti käy viikonlopun suotuisten sääennusteiden ja tapahtuma-ajankohdan lähestymisen myötä kuumempana kuin koskaan. Aikuisille suunnattu tapahtuma on ikärajaltaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa sekä tapahtuman portilla, niin kauan kuin lippuja riittää.

He ovat täällä taas!

Tanssijat Emilia Parikka ja Wilma valloittavat Aura Festien juhlakansan sydämet ja pitävät tunnelman korkealla läpi festareiden.

Emilia Parikka on tunnettu tulisesta tyylistään ja Wilma näyttää varmasti kaikille, miten tanssia asenteella. Spring Break Cruiselta tutut tanssijat eivät jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi.

Lue myös nämä

Kiitos Aura Fest 2023 – nähdään taas kesällä 2024!

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest 11.-12.8.2023. Jo 13. kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest järjestetään jälleen 9.-10.8.2024.

VIP-lippujen ennakkovaihto

Missä: Ravintola Samppalinnassa Milloin: Torstaina 10.8. klo 15-19 – Ennakkovaihdossa vaihdetaan ainoastaan VIP-lippuja. Normaalit liput luetaan kerran päivässä tapahtuman porteilla. – Yksi henkilö voi vaihtaa

Liput -10€ vain sunnuntaihin 2.4. asti!

Päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu! Julkaisun kunniaksi kaikki lipputyypit -10€ tämän viikon loppuun asti, eli 2.4. kello 23.59. Perjantai normaali pääsylippu 79,90€ (89,90€)Lauantai normaali pääsylippu