Lippujen vaihto rannekkeiksi

Lue tästä ohjeet sujuvaan rannekkeenvaihtoon!

[box type=”info”] VIP-asiakkaille / kutsuvieraille / median edustajille on oma EXPRESS- ennakkolippujen vaihtopiste tapahtuman portin lipunmyynnin yhteydessä. Samassa yhteydessä VIP-asiakkaille oma ilmainen narikkapalvelu.[/box]

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Vaihda lippusi rannekkeeksi ennakkoon ja nopeutat omaa sekä muiden sisäänpääsyä Aura Festiin.

Ranneke on henkilökohtainen, myöskään 2-päivän ranneketta EI VOI vaihtaa toiselle henkilölle toisen päivän ajaksi. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin. Portilla ranneketarkastus.

Lauantain päiväliput vaihdetaan rannekkeeksi AINOASTAAN festivaalin portilla lauantaina klo 12.00 alkaen. Kaikki muut lipputyypit on mahdollista vaihtaa rannekkeeksi ennakkovaihtopisteessä.

Aura Fest –ennakkolipunvaihtopiste sijaitsee Sokos Hotel Hamburger Börsin aulatilassa osoitteessa Kauppiaskatu 6, 20100 Turku. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeella voit kulkea vapaasti festivaalialueelle ja pois, niin monta kertaa päivän aikana kuin haluat.

Ennakkolippujen vaihtopiste Börsissä on avoinna seuraavasti

Torstai 10.8. klo 12.00 – 20.00 (vaihdetaan vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)
Perjantai 11.8. klo 10.00 -14.00 (vaihdetaan vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)

Tapahtuman portilla ennakkolippujen vaihtopiste / narikka on avoinna seuraavasti

Perjantaina 11.8. klo 14.00-02.30 (vain perjantai liput ja 2-päivän liput + VIP-liput)
Lauantaina 12.8. klo 12.00 – 02.30 (lauantai liput + VIP-liput)


Jaa ohjeet myös kavereille

(vähemmän jonottamista, enemmän festaria)

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.