Aura Fest palaa Kupittaanpuistoon elokuussa 2018

Aura Fest järjestetään elokuussa 2018 jo kahdeksannen kerran. Kaupunkifestivaali juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 10.-11.8.2018 kaksipäiväisenä.

Tarjoushintaisten ennakkolippujen ja VIP-lippujen myynti alkaa tiistiana 2.1.2018 klo 9.00 Lippupisteessä.

”Ohjelmiston rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja luvassa on jälleen kova kattaus kotimaisia ja ulkomaisia ajankohtaisia artisteja. Kahden viimeisen vuoden aikana Aura Fest on vahvistanut aseemaansa eteläisen ja läntisen Suomen alueella nousten yhdeksi tärkeimmistä festivaaleista.

Kupittaanpuisto on soveltunut Aura Festille erinomaisesti sen tarjoaman upean puistoympäristön ja läheisten palveluiden ansiosta. Alueella järjestetään myös muita tapahtumia kesän aikana. Festivaalialueen keskeisellä sijainnilla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja myös kaupungin palveluiden läheisyys omalta osaltaan tukee niin kävijöitä kuin paikallisia yrittäjiäkin.

Artistikattaus on tänä vuonna hyvin laadukas ja mukana on myös kiinnostavia kansainvälisiä tähtiä. Ensimmäiset artistijulkaisut tehdään helmikuussa 2018

Tulemme myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan portaittain nousevaa lipunmyyntiä siten, että ensimmäiset lippuerät myydään edullisemmalla kaikkien lipputyyppien hintojen noustessa portaittain tapahtuman lähestyessä. Näin ajoissa oleva ostaja saa lippunsa jopa 30% halvemmalla hankkimalla liput jo tammikuussa” – Tommi Mäki, promoottori


Aura Fest, Turussa 10.-11.8.2018

Lipunmyynti alkaa tiistaina 2.1.2018 klo 9.00

Kahden päivän festivaaliliput alkaen 69,90e

aurafest.fi

www.lippu.fi/aurafest


 

Lisätiedot

Promoottori:

Tommi Mäki

0504344888, tommi@aurafest.fi

Ohjelmapäällikkö:

Ari Myllyniemi

0407531324, ari@aurafest.fi

Tuottaja:

Jenna Fyhr

0405736615, jenna@aurafest.fi

Lue myös nämä

Aura Fest yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia festivaaleja.