VIP-RUOKAILU


Ruokailu tapahtuu VIP-alueella.
Lauantaina 1.8 kello 15.00 – 19.00
Sunnuntaina 2.8 kello 14.00 – 18.00

LAUANTAI 1.8.2020

Nuudelisalaattia chilillä, korianterilla ja suolapähkinöillä(L, M, G, V)
Vihersalaattia ja seesamimarinoituja kurkkuja (L, M, G, V)
Aasian slaw’ta minttujugurtilla (L, G)
Inkivääriporkkanoita (L, M, G, V)
***
Artesaanileipomon patonkilajitelma (L, M, V)
Wasabituorejuustoa (L, G)
***
Korean BBQ-karamellisoitua possunkylkeä (L, M, G)
Lime-kookoskanaa (L, M, G)
Höyryävää jasmiiniriisiä (L, M, G)
WokaAuja kasviksia ja sieniä (L, M, G)
Chili-mangokastiketta (L, M, G)

Kasvisruokailijoille tilauksesta:
Korean BBQ-karamellisoituja tofu-vartaita (L, M, G, V)

SUNNUNTAI 2.8.2020

Ensalada de nacho – meksikolaista salaattia nachoilla, mustapavuilla ja cheddarilla (L, G)
Pico de gallo – tuoresalsaa (L, M, G, V)
Kukkakaalia ja porkkanaa limejugurtilla (L, G)
Vihersalaattia ja yrttiöljyä (L, M, G, V)
***
Artesaanileipomon patonkilajitelma (L, M, V)
Chilituorejuustoa (L, G)
***
Ylikypsää porsaanposkea tingakastikkeessa (L, M, G)
Broilerinuijia salsa verde (L, M, G)
Grillikasviksia (L, M, G, V)
Savupaprikaperunoita (L, M, G, V)
Kevätsipuli-creme fraichea (L, G)

Kasvisruokailijoille tilauksesta:
Asado-marinoitua Beanitia® (L, M, G, V)