Valitse sivu

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ 2020


NÄMÄ TOIMET ME TEEMME JOTTA SINULLA ON TURVALLINEN TAPAHTUMA:

* Lippukapasiteettia on rajattu, jotta alueella säilyy riittävä väljyys
* Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu ja kaikkia pintoja desinfioimaan useita kertoja päivässä
* Tapahtuma-alueen hygieniasta huolehtii erillinen koulutettu siivoustiimi yhdessä siivousmanagerin kanssa
* WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan tapahtuman aikana non-stop.
* Pöytäpintoja ja kosketuspintoja desinfioidaan tapahtuman aikana non-stop.
* Roskia ja tölkkejä kerätään tapahtuman aikana non-stop sekä pöydistä että maasta.
* Siivoustiimillä on käytössä mobiiliapplikaatio, jonka avulla heidän työtään voidaan organisoida ja priorisoida tapahtuman aikana reaaliajassa.
* Tapahtumapäivien aamuina kaikki kosketuspinnat ruiskudesinfioidaan.
* Tapahtuman siivous toteutetaan ammattilaisvälinein. Siivoustiimille on varattu mm. 1000 kertakäyttöhanskaa per päivä, 4000 kertakäyttösiivousliinaa sekä 120m valonauhaa, joilla korostetaan käsienpesupisteitä.
* Olemme viisinkertaistaneet käsienpesupisteiden määrän, lisäksi alueelta löytyy runsaasti käsidesiautomaatteja, jotta asiakkailla on mahdollisuus huolehtia hygieniastaan myös tapahtuma-aikana. Alueella on myös 500 käsidesiannostelijaa sijoitettuna pöytiin.
* Tapahtumassa on asiakkaille tarjolla myös veloituksetta nenä-suu-suojamaskeja.
* Palvelupisteitä on lisätty, jottei alueella tarvitse liialti jonottaa
* Anniskelualueella liikkuu kiertäviä myyjiä joilta on mahdollista ostaa juomatuotteita, jotta asiakkaamme voi välttää ylimääräistä liikehdintää alueella
* Alueella on runsaasti toimintaohjeita kuinka toimia, jotta luomme yhdessä turvallisen tapahtuman
* Tapahtumaan pääsee vain kerran päivässä lipulla sisään. Haluamme rajata kaikki mahdolliset kontaktit minimiin joten edes-takainen liikehdintä alueen ulkopuolelle ei ole tänä vuonna mahdollista. Tällä ratkaisulla vältytään myös siltä, että asiakkaille syntyy uusia kontakteja tapahtuman aikana festivaalialueen ulkopuolella.

Järjestetäänkö Aura Festit 2020?
Kyllä, tapahtuma järjestetään Turun Kupittaanpuistossa 1.-2. elokuuta.

Aikaisemmin ostetut perjantain päiväliput käyvät sellaisenaan sunnuntain päivälippuina, samoin kuin kahden päivän liput toimivat sellaisenaan la-su lippuina pe-la sijaan. Mikäli tämä uusi ajankohta ei sovi asiakkaille, on tällöin mahdollista peruuttaa perjantain tai kahden päivän lippu olemalla yhteydessä Lippupisteeseen. Palautukset tulee tehdä 15.7.2020 mennessä.

Ketä siellä festareillä esiintyy? Julkaistaanko vielä lisää artisteja?
Aura Festin 10v juhlavuoden ohjelmisto on nyt valmis!

Lauantai 1.8.
SANNI, Mikael Gabriel, Evelina, Gettomasa, Portion Boys, Abreu sekä Behm

Sunnuntai 2.8.
JVG, Pyhimys, Cledos, Gasellit, Teflon Brothers, sekä Ida Paul & Kalle Lindroth

Onko festareille turvallista tulla?
Kyllä! Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen. Asiakaskapasiteettia on rajoitettu merkittävästi, jotta alueella säilyy riittävästi tilaa jokaiselle.  Lisäksi palvelupisteitä on lisätty jonojen välttämiseksi ja anniskelualuetta on suurennettu.

Alueella on useita käsienpesupisteitä sekä käsidesiautomaatteja. Käytäthän niitä! Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu ja kaikkia pintoja desinfioidaan useita kertoja tunnissa. Otathan kanssajuhlijat huomioon ja pidät omalta osaltasi huolta turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta. Ethän saavu tapahtumaan kipeänä tai jos sinulla on minkäänlaisia oireita. Mikäli tunnet olosi yllättäen kipeäksi tapahtuman aikana, vältä kontaktia ja siirry välittömästi Ensiapu-pisteelle.

Saako oman käsidesin ottaa mukaan?
Kyllä saa, yksi oma käsidesi (maksimissaan 100ml) per asiakas on sallittu. Alueella on vapaasti käytettävissä käsidesiautomaatteja sekä useita käsienpesupisteitä.

Miksei saa ranneketta, jotta voisi poistua alueelta aina välillä?
Tänä vuonna turvallisuussyistä tapahtuma-alueelle pääsee vain kerran päivässä lipun viivakoodilla. Haluamme rajata kaikki mahdolliset kontaktit minimiin joten edes-takainen liikehdintä alueen ulkopuolelle ei ole tänä vuonna mahdollista. Tällä ratkaisulla vältytään myös siltä, että asiakkaille syntyy uusia kontakteja tapahtuman aikana festivaalialueen ulkopuolella.

VIP-lipulla asiakas saa passin ja rannekkeen, joka oikeuttaa festivaalialueella sisäänpääsyn erilliselle VIP-alueelle. VIP-asiakkaan tulee silti säilyttää myös ostettu pääsylippunsa, sillä myös VIP-asiakkaat pääsevät alueelle vain kerran päivässä pääsylipun viivakoodilla.

Jos ei saa poistua alueelta välillä niin mites narikka?
Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Järjestyksenvalvojat seuraavat ettei narikasta tuoda festivaalialueelle mitään kiellettyjä esineitä. Narikassa et voi nauttia omia eväitä.

Miten pääsen kaverien kanssa yhdessä festareille?
Aura Festin aluetta ei jaotella 500 hengen lohkoihin, vaan alue pysyy yhtenäisenä. Eli vaikka saapuisitte kaverien kesken eri aikana tapahtuma-alueelle, pääsette samalle alueelle. Suosittelemme kuitenkin välttämään ylimääräistä liikkumista myös tapahtuma-alueen sisällä.

Onko ihan jokaiselle varattu oma paikka? Miten varmistan että pääsen kaverin kanssa samaan pöytään?
Kyllä, jokaiselle asiakkaalle on voimassa olevien viranomaisohjeistusten mukaisesti varattuna oma istumapaikka pöydän ääreltä. Festarialueelta löytyy kaikille paikka, mutta nämä eivät ole numeroitua/varattuja paikkoja. Voit vapaasti tapahtumaan saapuessasi valita oman porukan kanssa teille sopivan paikan.