USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ


Järjestetäänkö Aura Festit 2020?
Kyllä, tapahtuma järjestetään Turun Kupittaanpuistossa 1.-2. elokuuta.

Aikaisemmin ostetut perjantain päiväliput käyvät sellaisenaan sunnuntain päivälippuina, samoin kuin kahden päivän liput toimivat sellaisenaan la-su lippuina pe-la sijaan. Mikäli tämä uusi ajankohta ei sovi asiakkaille, on tällöin mahdollista peruuttaa perjantain tai kahden päivän lippu olemalla yhteydessä Lippupisteeseen. Palautukset tulee tehdä 15.7.2020 mennessä.

Ketä siellä festareillä esiintyy? Julkaistaanko vielä lisää artisteja?
Aura Festin 10v juhlavuoden ohjelmisto on nyt valmis!

Lauantai 1.8.
SANNI, Mikael Gabriel, Evelina, Gettomasa, Portion Boys, Abreu sekä Behm

Sunnuntai 2.8.
JVG, Pyhimys, Cledos, Gasellit, Teflon Brothers, sekä Ida Paul & Kalle Lindroth

Onko festareille turvallista tulla?
Kyllä! Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen. Alueella on useita käsienpesupisteitä sekä käsidesiautomaatteja. Käytäthän niitä! Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu ja kaikkia pintoja desinfioidaan useita kertoja tunnissa. Otathan kanssajuhlijat huomioon ja pidät omalta osaltasi huolta turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta. Ethän saavu tapahtumaan kipeänä.
Mikäli tunnet olosi yllättäen kipeäksi tapahtuman aikana, vältä kontaktia ja siirry välittömästi Ensiapu-pisteelle.

Asiakaskapasiteettia on rajoitettu merkittävästi, jotta alueella säilyy riittävästi tilaa jokaiselle.  Lisäksi palvelupisteitä on lisätty jonojen välttämiseksi ja anniskelualuetta on suurennettu.

Miksei saa ranneketta, jotta voisi poistua alueelta aina välillä?
Tänä vuonna turvallisuussyistä tapahtuma-alueelle pääsee vain kerran päivässä lipun viivakoodilla. Haluamme rajata kaikki mahdolliset kontaktit minimiin joten edes-takainen liikehdintä alueen ulkopuolelle ei ole tänä vuonna mahdollista. Tällä ratkaisulla vältytään myös siltä, että asiakkaille syntyy uusia kontakteja tapahtuman aikana festivaalialueen ulkopuolella.

VIP-lipulla asiakas saa passin ja rannekkeen, joka oikeuttaa festivaalialueella sisäänpääsyn erilliselle VIP-alueelle. VIP-asiakkaan tulee silti säilyttää myös ostettu pääsylippunsa, sillä myös VIP-asiakkaat pääsevät alueelle vain kerran päivässä pääsylipun viivakoodilla.

Jos ei saa poistua alueelta välillä niin mites narikka?
Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Järjestyksenvalvojat seuraavat ettei narikasta tuoda festivaalialueelle mitään kiellettyjä esineitä.

Onko ihan jokaiselle varattu oma paikka? Miten varmistan että pääsen kaverin kanssa vierekkäin?
Kyllä, ihan jokaiselle asiakkaalle on AVIn linjausten mukaisesti varattuna oma istumapaikka pöydän ääreltä. Festarialueelta löytyy kaikille paikka, mutta nämä eivät ole numeroitua/varattuja paikkoja. Voit vapaasti tapahtumaan saapuessasi valita oman porukan kanssa teille sopivan paikan. Festarialueella voit edelleen liikkua vapaasti.