Valitse sivu

TIETOA TAPAHTUMASTA

Aura Fest historiaa sekä tunnelmia vuosien varrelta

MITÄ  Aura Fest -kaupunkifestivaali
MISSÄ  Turku Kupittaanpuisto
MILLOIN  13.-14.8.2021
IKÄRAJA  K18
LIPUT  www.lippu.fi/aurafest

Aura Fest juhlitaan jälleen Kupittaanpuistossa elokuussa 2021!

 

Paikkansa Turun tapahtumakesässä menneinä vuosina ottanut Aura Fest tulee kesällä 2021 jälleen suurempana ja näyttävämpänä! Kesällä lavalle nousevat Suomen kovimmat rap, hiphop sekä pop artistit sekä kuumimmat elektronisen musiikin ammattilaiset.

 

Järjestyksessään jo 11. kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan tulevana kesänä 13.-14.8.2021 tuttuun tapaan Turun Kupittaanpuistossa.

 

Tapahtuman järjestäjä on tänäkin vuonna nuorekas mutta jo rautaisen osaamisen ja kokemuksen omaava tapahtumayhtiö Nordic Live Productions Oy.

Kesäillan tunnelma – parhaat ystävät – musiikki – upea ympäristö. Siitä on Aura Fest tehty! 

Kesäillan tunnelma, parhaat ystävät, musiikki ja upea ympäristö. Siitä on Aura Fest tehty! 

Viihtyisä Kupittaanpuisto on toiminut Aura Festin kotina vuodesta 2016 alkaen. Tulevana kesänä luvassa on jälleen tasokas kattaus kotimaisia tähtiesiintyjiä keskellä kauneinta Turkua. Festivaalialue sijaitsee kävelymatkan päässä Turun keskustasta, palveluiden keskiössä. Keskeisellä sijainnilla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja myös kaupungin palveluiden läheisyys omalta osaltaan tukee niin kävijöitä kuin paikallisia yrittäjiäkin. Heittäydy mukaan Aura Festin tunnelmaan ja anna fiiliksen viedä!