INFO

Ruokamaailma

Streetfoodia pitämään nälkä loitolla Aurafesteillä!

Aurafestin upeaa kattausta lähtee täydentämään joukko erilaisia food truckeja. Tapahtuma-alueelta löytyy kansainväliset ruokatuulahdukset El Mexican Muchos Nachos -Food Truckista ja Street Pitas -Food Truckista sekä täyttävimmät burgerit mehukkaan lihaisina Poppamiehen Burger Beastista ja fressit kanasetit Kariniemen KanavaanaristaBeanitin Woks & Bowlsista tarjoilee täysin vegaanisia aasialaistyyppisiä bowleja sekä nuudeliannoksia. Takuu varmat kesän festariruuat takaa tänäkin vuonna festivaalien perinteinen the (G)Rilli!

The (G)Rilli

Festivaaleihin kuuluvat musiikki, hyvä seura sekä makkaraperunat. Festivaalikävijöiden ykköspaikka jo yli 15 vuoden ajan tarjoaa jo klassikoksi muodostuneiden makkaraperunoiden lisäksi myös kebabit ja kanat yhdessä talon palkittujen kastikkeiden kera. Kulinaristisen valikoiman täydentää kalannälkäisille rapeat voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut.  Kun valikoima on hioutunut noinkin kovaksi valinnan vaikeus voi yllättää, mutta ei hätää, kokkimme ovat luoneet The (G)Rilli-nimikkoannoksen, jossa lautasella saa kaikkea mitä haluaa! 

Laktoosittomia ja maidottomia annoksia.

Street Pitas -Food Truck

Aitoa katuruokaa eteläisestä Euroopasta! Välimeren suunnalta saapuva Street Food – food truck kurvaa Aurafesteille ruokkimaan läheltä ja kaukaa saapuvat nälkäiset festarivieraat. Etelä-Eurooppalaiset katuruokaklassikkot eli pitat löytyvät nyt Turusta! Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Angus Kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös pelkkiä salaatteja raikastamaan päivääsi!

Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia

Beanit Woks & Bowls -Food Truck

Vegaanista katuruokaa! Ruokarekkamme kokkaa fressit nuudeli ja wok-bowlit kotimaisesta härkäpavusta. Valikoimastamme löytyy Panang Curry, Teriyaki ja Korean BBQ-bowlit raikkaiden lisukkeiden kera. Aasian tuulia henkivät bowlimme tarjotaan autenttisten aasialaisten kastikkeiden, höyryävän riisin tai nuudeleiden, pikkelöityjen lisukkeiden, sekä tuoreiden yrttien kera. 

Vegaanisia ja gluteenittomia annoksia

Poppamies Burger Beast

MMRRRR! Peto vaiko nälkäkö siellä karjuu? Purilaispetomme loihtii nälkäiselle festarikansalle burgerit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Haluatko tuntea habaneron poltteen tai kenties maistaa täyteläistä falafelpihviä? Maukkaiden artesaanibriossien välistä löydät Black Angus rotukarjaa tai käsintehtyjä falafelpihvejä sekä Poppamiehen makuhermoja hyväilevät kastikkeet, savuisesta barbequesta habaneroon.Ja toki myös tutut lempparit, Juustoburgerin ja Pekoniburgerin. 

Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

Kariniemen Kanavaanari -Food Truck

Kanavaanari on kulkenut pitkän matkan tuodakseen Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut nyt myös Turun festivaalikansan saataville! Kanavaanari kurvaa Kupittaan puistoon ruokkimaan nälkäisen juhlakansan raikkailla salaateilla ja ruokaisilla kanaburgereilla. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

El Mexican Muchos Nachos -Food Truck

¡Ola! Kesäpäivän paahteessa Turussa pääsee nauttimaan Meksikon herkuista! Mille maistuisivat helposti syötävät ja maistuvat rouskuvat nacho-lautaset tuhtien täytteiden, itse tehdyn pico de gallon ja maistuvien salsojen kera? Meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkaasi vipinää.  ¡Vamos!

Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.