TIETOA TAPAHTUMASTA

Aura Fest historiaa sekä tunnelmia vuosien varrelta

MITÄ  Aura Fest -kaupunkifestivaali
MISSÄ  Turku Kupittaanpuisto
MILLOIN  31.7.-1.8.2020
IKÄRAJA  Ikärajaton / K18 VIP & anniskelualueet
LIPUT  www.lippu.fi/aurafest

Aura Fest 10v juhlavuosi juhlitaan Kupittaanpuistossa elokuussa 2020!

 

Paikkansa Turun tapahtumakesässä menneinä vuosina ottanut Aura Fest tulee kesällä 2020 jälleen suurempana ja näyttävämpänä kuin koskaan! Kesällä lavalle nousevat Suomen kovimmat rap, hiphop sekä pop artistit sekä kuumimmat elektronisen musiikin ammattilaiset.

 

Järjestyksessään jo kymmenennen kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan tulevana kesänä 31.7.-1.8.2020 tuttuun tapaan Turun Kupittaanpuistossa.

 

Tapahtuman järjestäjä on tänäkin vuonna nuorekas mutta jo rautaisen osaamisen ja kokemuksen omaava tapahtumayhtiö Nordic Live Productions Oy.

Aftermovie 2019


Kesäillan tunnelma – parhaat ystävät – musiikki – upea ympäristö. Siitä on Aura Fest tehty! 

Kesäillan tunnelma,
parhaat ystävät,
musiikki ja upea ympäristö.
Siitä on Aura Fest tehty! 

Viihtyisä Kupittaanpuisto on toiminut Aura Festin kotina vuodesta 2016 alkaen. Tulevana kesänä luvassa on jälleen tasokas kattaus kotimaisia ja ulkomaalaisia tähtiesiintyjiä keskellä kauneinta Turkua. Festivaalialue sijaitsee kävelymatkan päässä Turun keskustasta, palveluiden keskiössä. Keskeisellä sijainnilla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja myös kaupungin palveluiden läheisyys omalta osaltaan tukee niin kävijöitä kuin paikallisia yrittäjiäkin. Heittäydy mukaan Aura Festin tunnelmaan ja anna fiiliksen viedä!