TIETOA TAPAHTUMASTA

Aura Fest historiaa sekä tunnelmia vuosien varrelta

MITÄ  Aura Fest -kaupunkifestivaali
MISSÄ  Turku Kupittaanpuisto
MILLOIN  9.-10.8.2019
IKÄRAJA  Ikärajaton / K18 VIP & anniskelualueet
LIPUT  59,90€ – 169,90€
www.lippu.fi/aurafest

Aura Fest juhlitaan Kupittaanpuistossa elokuussa 2019 jo yhdeksännen kerran!

 

Paikkansa Turun tapahtumakesässä menneinä vuosina ottanut Aura Fest tulee kesällä 2019 jälleen suurempana ja näyttävämpänä kuin koskaan! Kesällä lavalle nousevat Suomen kovimmat rap, hiphop sekä pop artistit sekä kuumimmat elektronisen musiikin ammattilaiset.

 

Järjestyksessään jo yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan tulevana kesänä 9.-10.8.2019 tuttuun tapaan Turun Kupittaanpuistossa.

 

Tapahtuman järjestäjä on tänäkin vuonna nuorekas mutta jo rautaisen osaamisen ja kokemuksen omaava tapahtumayhtiö Nordic Live Productions Oy.

Aftermovie 2016


Kesäillan tunnelma – parhaat ystävät – musiikki – upea ympäristö. Siitä on Aura Fest tehty! 

Kesäillan tunnelma,
parhaat ystävät,
musiikki ja upea ympäristö.
Siitä on Aura Fest tehty! 

Viihtyisä Kupittaanpuisto on toiminut Aura Festin kotina vuodesta 2016 alkaen. Tulevana kesänä luvassa on jälleen tasokas kattaus kotimaisia ja ulkomaalaisia tähtiesiintyjiä keskellä kauneinta Turkua. Festivaalialue sijaitsee kävelymatkan päässä Turun keskustasta, palveluiden keskiössä. Keskeisellä sijainnilla pystymme tarjoamaan Aura Festin vierailijoille parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja myös kaupungin palveluiden läheisyys omalta osaltaan tukee niin kävijöitä kuin paikallisia yrittäjiäkin. Heittäydy mukaan Aura Festin tunnelmaan ja anna fiiliksen viedä!

”Yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest suosii tänä vuonna erityisesti kotimaisia artisteja.  Kaksi mielenkiintoista ulkomaista dj-kokoonpanoa täydentävät upeasti kesän 2019 ohjelmakokonaisuuden. Odotamme Aura Festiin tänä vuonna ympäri Suomen yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Aura Fest on selvästi ottanut paikkansa Varsinais-Suomessa perinteikkäänä kesäkauden päätösfestivaalina. Festivaali on tänäkin vuonna ikärajaton, mutta alueelta löytyy laajat K18 VIP- ja anniskelualueet tasokkaine palveluineen. Haluamme luoda ikimuistoisia elämyksiä ja hetkiä asiakkaillemme. Toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleeksi Kupittaanpuiston tunnelmalliseen festivaaliin! -Tommi Mäki, promoottori Aura Fest 2019